Royalistiq LIVE FAQ

Royalistiq presenteert: Nederlands eerste LIVE Fortnite Battle Royale met influencers & BN’ers in het AFAS Circustheater te Scheveningen. Na het succes van vorig jaar gaat Royalistiq een stap verder en organiseert hij op 30 december 2019 Royalistiq LIVE ”in actie voor het Rode Kruis”.

Dit keer zal het nog groter en spectaculairder worden met op het podium 100 gaming-spots waar Royalistiq samen met 99 andere influencers / BN’ers en fans de strijd aan gaat. Ook dit event staat weer in het teken van het Rode Kruis: Als je kan, help dan!

FAQ Royalistiq LIVE – in actie voor het Rode Kruis

1) Wat is de Royalistiq LIVE – in actie voor het Rode Kruis?

Na het succes van vorig jaar gaat Royalistiq een stap verder en organiseert hij op 30 december 2019 Royalistiq LIVE ”in actie voor het Rode Kruis” in het AFAS Ciscus Theater in Scheveningen. Dit keer zal het nog groter zijn met op het podium 100 gaming-spots waar Royalistiq samen met 99 andere influencers / BN’ers en fans de Fortnite strijd aan gaat. Ook dit event staat weer in het teken van het Rode Kruis: Als je kan, help dan! Naast de Fortnite Battle Royale zullen er ook weer Fortnite dance battle’s zijn en een hoop give-aways!

2) Is er een minimumleeftijd?

De show is toegankelijk voor alle leeftijden. Kinderen jonger dan 12 jaar zijn ook zeker welkom, maar dienen wel een begeleider (18+) mét een geldig ticket mee te nemen.

3) Hoe ziet het tijdschema eruit?

Programma van Royalistiq LIVE – in actie voor het Rode Kruis – op maandag 30 december 2019:
12:00 Deuren geopend van het foyer van het AFAS Circustheater Scheveningen
12:45 Theater deuren open
13:00 – 14:30 Deel 1 Royalistiq LIVE – Fortnite Battle Royale
14:30 – 15:00 pauze
15:00 – 16:30 Deel 2 Royalistiq LIVE – Fortnite Battle Royale
16:30 – 17:00 bezoekers hebben nog de kans om merchandise te kopen (enkele winnaars zullen met Roy backstage een meet & greet hebben).

4) Kan ik Royalistiq ontmoeten?

Nee, helaas is het niet mogelijk om Royalistiq te ontmoeten op maandag 30 december 2019. Slechts enkele fans zullen een backstage meet & greet hebben met Royalistiq. Houd de social media-kanalen van Royalistiq in de gaten om kans te maken op de meet & greet.

5) Mag ik een tas mee naar binnen nemen?

Vanwege de brandveiligheid is het niet toegestaan om tassen (groter dan een A4) mee te nemen in de theaterzaal waar de voorstelling plaatsvindt. Je tas kun je bij de (bewaakte) garderobe achterlaten als het theater een garderobe beschikbaar stelt.

6) Wat is het adres van het AFAS Circustheater?

Circusplein 50, 2586 CZ Den Haag, Nederland

7) Kan ik parkeren in de buurt?

Ja, op 100 meter van het AFAS Circustheater bevindt zich een grote parking.

8) Ik heb tickets besteld maar geen mail ontvangen, wat nu?

Soms komen tickets in je spambox terecht, dus er bestaat een kans dat daar de tickets te vinden zijn. Als je twijfelt of je bestelling wel goed is doorgekomen, adviseren wij contact op te nemen met de klantenservice van Eventim via [email protected].

9) Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Ja, je kunt met een rolstoel de foyer en het theater betreden. Deze plaatsen kan je enkel via mail aanvragen via [email protected].

10) Kan ik mijn tickets voor Royalistiq LIVE na aankoop retourneren?

Nee, het is niet mogelijk om tickets in te ruilen. Alle zitplaatsen in het theater zijn geplaceerd vandaar dat de tickets niet in te ruilen zijn na aankoop.

11) Kan ik na de Royalistiq LIVE show mijn geld terug vragen?

Nee, de Royalistiq LIVE show is een fundraise evenement voor het Rode Kruis waarbij Royalistiq on stage gaat gamen. Het idee is dat Roy samen met 99 andere deelnemers live een Fortnite Battle Royale gaat spelen. Hierbij zijn we afhankelijk van de Fortnite server. Mocht er om bepaalde redenen (bijvoorbeeld een Fortnite server-fout of internet issues mbt Fortnite) geen Fortnite Battle Royale plaatsvinden met 99 deelnemers, dan is het niet mogelijk om je geld terug te vragen.